• Queens of 657

    Portrettfoto av Ina, Maja og Sigri som jobbar i kontorfelleskapet 657, der eg har fast kontorplass.

  • Ehms

    30 stk video til UiO

    Sidan påsken i år har eg jobbe tett med FFS - Seksjon for forsknings- og formidlingsstøtte angåande HMS-opplæringa til Universitetet i Oslo. Tidlegare vart HMS-undervisninga lagt opp som forelesningar med powerpoint-framsyning, noko som ikkje fungerte heilt optimalt. UiO ynskte seg noko meir engasjerande og deltakande.

  • Heidi Og Martin 455

    Heidi & Martin

    Bryllupsfoto for Heidi og Martin - trur dette er 3. eller 4. venneparet i samme gjeng - gøy å sjå dei samme folka år etter år. Vielse i Fagerborg kirke og fest på staselige og eksotiske Villa Malla.

  • Musikkvideo til Vox Humana

    "Sanctus" from the oratorium "Tree of tenderness" (Ømhetens tre) by Magnar Åm. (Published by Cantando Musikkforlag. www.musikkforlaget.no)

  • Stop Motion til Connect Electro

    Connect Electro hadde behov for å ansette fleire dyktige folk. I samarbeid med designer Lene i Eggedosis og tekstforfatter Thomas i Komodo fotograferte eg tre annonsebilder og produserte ein stop-motion-film til websida og sosiale medier. Artig prosjekt.

  • Moving Mama 2261

    Moving Mamas

    Det var meg ein glede å få portretterer desse flotte damene i Moving Mamas. Moving Mamas er ein organisasjon som tilbyr innvandrarkvinner med begrensa norsk ein start i arbeidsmarknaden. Mi oppgåve var å få fram personlegdommane, samt ta produktbilete av det dei lagar.

  • Mitt liv som sjølvstendig næringsdrivande

    Til neste år rundar enkeltmannsforetaket mitt Hveem Media heile 10 år. Hurra, hurra! Mange tenker jo at det må vera ein drøm å drive som sjølvstendig, ta fri når du vil, bestemme alt sjølv osv. Men er det eigentleg sånn?

  • Ann Sofie Og Kenneth 486 1

    Ann-Sofie og Kenneth

    Drømmedag med Ann-Sofie og Kenneth på Toten. Vielse i Totenvika kirke etterfulgt av bryllupsfotografering på Kapp melkefabrikk.

  • 11026028 857318164355548 7513828710519589176 N

    Sommerslagere 2015

    Promobilder til Sommerslagere 2015, med bl.a. Trond Nagell Dahl, Knut Anders Sørum, Leif Anders Wentzel og Ingvild Nagell Dahl. Showet har premiere på Gjøvik Gård i kveld og fortsetter ut august. Flink gjeng!

    Les mer her: sommerslagere.no

  • Bondhusdalen Web

    Tur til Bondhusdalen

    Innerst i Bondhusdalen, finn du denne utsikta utover Bondhusvatnet. Det tok oss ca. ein time gange frå Sundal i Kvinnherad. God sommar!

  • Crm 3

    Logo og visittkort til CRM as

    For CRM var det viktig å få fram at det er menneske og relasjoner som er i fokus, ikkje nødvendigvis det tekniske aspektet, som så mange andre i bransjen vektlegger. På bakgrunn av det vart det utforma eit logoikon der det er abstrahert to personer som helser på kvarandre, eller gjer ein avtale, forma som bokstaven M.

  • 657 01

    657 Agenda

    Du veit du er litt over snittet opptatt av papir og design når du er nødt til å lage din egen kalender fordi du ikkje er fornøyd med dei du finn i butikken. Målet med denne kalenderen var å lage den så minimalistisk så mulig, slik at det er god plass til egne notater.

  • Fashion On Ice 554

    Fashion on Ice

    Fashion on Ice, eller motevisning på is på godt norsk. Eg var tilstades på skøytebanen på Storo for å dokumetere stort og smått.

  • Stian Westerhus 22

    Konsertbilete av Stian Westerhus & Pale Horses

    Eg har til min store glede tatt opp igjen min gamle favorittsjanger, konsertfoto! Framover håper eg å få til eit samarbeid med Victoria Nasjonale Jazzscene. Altså, jazz + foto, kan ein ynskje seg meir?

  • Rekrutteringsfilm

    Rekrutteringsfilm til UiO 2015

    To reklamefilmer til Universitetet i Oslo. Oppgåva var å promottere databeregning som læringsmetode. Løyst med animasjon for å forklare databeregning og filma med steadicam for å gi det ein smooth look.