• Ingrid Olava

    Blåtoner 2018

    I år som i fjor fotograferte eg denne gjengen som skal ut på juleturne. Knut Anders Sørum, Ingvild Olava og Lewi Bergrud. Ein veldig fin gjeng. Fotografert i Kulturkirken Jakob.

  • Vaccibody

    Inven 2 Success Stories Annual Report

    Flere og flere årsrapporter blir nå laget som digitale løsninger. Jeg fikk oppdraget med å lage filmer til Inven2 sin årsrapport. Fokuset skulle være på suksesshistorier. Vi valgte 5 historier å fortelle om, alt fra utvikling av ny og effektiv kreftvaksine til nye hjelpemidler til hjerte-lunge-redning.

  • 1

    Festivalprofil Human Rights Human Wrongs

    Dette er andre året eg har ansvaret for festivalprofilen til filmfestivalen Human Rights Human Wrongs. Dette året starta designprosessen med ein kamasutra-plakat med menneskeskikkelser i positiv/negativ positur som har utvikla seg til ulike former med hint av årets tematikk; båtflyktningar, menneskerettigheter, klima og menneske sin kamp for rettigheter.

  • Stoltenberg 75 2 687X1030

    Portrett av Thorvald Stoltenberg

    Portrett er kanskje noko av det eg liker aller best. Møte nye folk, bli kjent med dei i hurtig-tempo og prøve å fange eit glimt av personligheten deira. Denne gongen vart eg spurt om å ta bilete av Thorvald Stoltenberg for magasinet Pensjonisten (oppdragsgiver: Redink)

  • Blomst2

    Lag din egen origamiblomst

    En aldri så liten DIY (Do-It-Yourself)-film til Ski Storsenter.

    Kunde: Egge Reklame. Stylist: Hege Barnholt

  • Screen Shot 2016 10 27 At 10 19 03

    Står verden overfor en ulikhetskrise?

    Verden står overfor en ulikhetskrise mener økonomiprofessor og leder for ESOP, Kalle Moene. Film laget for Det samfunnsvitenskapelige fakultet - Universitetet i Oslo, til sosiale medier.

  • Manefestivalen 001

    OBOS på Månen

    Helaftens med Stein Torleif Bjella, Henning Kvitnes & Claudia Scott og Odd Nordstoga i Fredrikstad – kan ein ynskje seg meir?

    Kunde: OBOS

  • Chillout 68

    Logo og profil til Chillout Travel Centre

    Mitt designerhjerte gleder seg over oppdrag som dette! Chillout Travel Centre er en reisebutikk, bokhandel og kafé under samme tak. Jeg ble hanket inn for å redesigne logo og profilen deres i forbindelse med åpning av ny butikk i Bogstadveien. Takker for tilliten og oppdraget!

  • Hrhw Poster

    Profilprogram til filmfestivalen Human Rights Human Wrongs

    Human Rights Human Wrongs er en filmfestival som setter fokus på menneskerettigheter og menneskers kamp for et verdig liv. Gjennom seks dager i februar byr de på norske og utenlandske dagsaktuelle dokumentarfilmer i kombinasjon med debatter, konserter, seminarer, workshops og performances i Oslo.

  • Skjermbilde 2016 02 15 Kl  17 56 12

    Film til UiO: Kristin Braa

    I samarbeid med Gambit Hill & Knowlton og Gambit & Venner leverte jeg film og foto til rekrutteringskampanjen «Kunnskap rett fra kilden» til Universitetet i Oslo.

  • Skjermbilde 2016 02 15 Kl  17 53 18

    Film til UiO: Anders Martin Fjell

    I samarbeid med Gambit Hill & Knowlton og Gambit & Venner leverte jeg film og foto til rekrutteringskampanjen «Kunnskap rett fra kilden» til Universitetet i Oslo.

  • Rekrutteringskampanje til UiO 2016

    I samarbeid med Gambit Hill & Knowlton og Gambit & Venner leverte jeg film og foto til rekrutteringskampanjen «Kunnskap rett fra kilden» til Universitetet i Oslo.

  • Timani 125

    TimaniAkademiet

    Timani er en tilnærming til sang og instrumentalutøving som forbedrer koordinasjonen i kroppen. Undervisningen inneholder analyse av ditt spill, anatomisk forståelse, øvelser som optimaliserer ditt potensial og overføring til instrument og musikalsk uttrykk.

  • Nordby Maskin 427

    Profilpakke til Nordby Maskin

    Nordby Maskin AS er en familiebedrift lokalisert i Nannestad, nær Oslo Lufthavn. Gjennom 25 år i anleggsbransjen har de sørget for førsteklasses arbeid og oversiktlige avtaler til proffmarkedet i Oslo og Akershus. I dag har de mer enn 100 ansatte og en moderne maskinpark.

  • Darkmatter

    Film om mørk materie til Universitetet i Oslo

    Universitetet i Oslo ønsket å lage en film til et publikumsarrangement om mørk materie. Denne skulle brukes som innledning til foredragene og som teaser på sosiale medier i forkant av arrangementet.