• Sv Rebus 645

  Universitetet i Oslo

  Bilder til SV-info på det Samfunnsvitenskaplige fakultet på Universitetet i Oslo.

 • Oystein Dolmen 144

  Øystein Dolmen

  Portrett av Øystein Dolmen for bladet Pensjonisten. Ein artig kar å ta bilder av!

 • Skjermbilde 2018 11 24 Kl 15 25 38

  Samisk som hjertespråk

  Visste du at det bor flere samer i Tromsø enn i Karasjok? For mange er det da ekstra viktig å ta vare på kulturen sin. Bli med til Guovssahas barnehage i Tromsø – her er de opptatt av å ta vare på det samiske språket. Morsmålet er hjertespråket vårt, sier de.

 • Anniken Fjelberg 59 2

  Anniken Fjelberg

  Blir aldri lei av å ta portrett ass. Nytt fotoutstyr: Canon 85 mm f/1,4 L IS, sylskarpt! Og Profoto B10 og Umbrella L med diffusor. Fine saker! Lett og superraskt å sette opp.

 • Tannhelsesenteret

  Film til Tannhelsesenteret Lørenskog

  Tannhelsesenteret Lørenskog ønsket å oppdatere filmen de hadde på storskjerm i venterommet, med fokus på å filme de ansatte, vise lokalene, utstyret og profesjonaliteten.

 • Objektiver 6 2

  Objektiver

  Nokon samler på smykker, andre samler på frimerker - eg samler på glass. Før var det helst Canon L optikk, men nå er det den evige jakten etter det perfekte objektivet til Sony FS 5.

 • Inspartum 95

  Eva Katrine Thomsen - Treningsinstruktør

  Eva Katrine Thomsen har en master i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH. Hun har 10 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, personlig trener og foreleser ved NIH Aktiv. Til daglig driver hun sitt eget foretak, der hun underviser gruppetimer og kurs, jobber som konsulent for ulike treningssentre/bedrifter og foreleser for studenter ved NIH Aktiv. Hun tok kontakt med meg fordi hun hadde behov for bilder til ny nettside.

 • Beach

  NT Master I

  Endeleg fekk eg filma litt av min yndlingsaktivitet. Sidan eg sjølv ikkje kunne vera med på turneringa denne helga, stilte eg opp på siste turneringsdag med kameraet i handa!

 • Stampestuen

  CD cover til Stampestuen

  Stampestuen er et viseband med røtter i folkemusikk og jazz. De tok kontakt med meg for å lage materiell tilknyttet debutplaten «Brev fra Amerika» som tar for seg emigrant-viser og annen musikk som knyttes til den norske utvandringen til Amerika.

 • Ingrid Olava

  Blåtoner 2018

  I år som i fjor fotograferte eg denne gjengen som skal ut på juleturne. Knut Anders Sørum, Ingvild Olava og Lewi Bergrud. Ein veldig fin gjeng. Fotografert i Kulturkirken Jakob.

 • Vaccibody

  Inven 2 Success Stories Annual Report

  Flere og flere årsrapporter blir nå laget som digitale løsninger. Jeg fikk oppdraget med å lage filmer til Inven2 sin årsrapport. Fokuset skulle være på suksesshistorier. Vi valgte 5 historier å fortelle om, alt fra utvikling av ny og effektiv kreftvaksine til nye hjelpemidler til hjerte-lunge-redning.

 • 1

  Festivalprofil Human Rights Human Wrongs

  Dette er andre året eg har ansvaret for festivalprofilen til filmfestivalen Human Rights Human Wrongs. Dette året starta designprosessen med ein kamasutra-plakat med menneskeskikkelser i positiv/negativ positur som har utvikla seg til ulike former med hint av årets tematikk; båtflyktningar, menneskerettigheter, klima og menneske sin kamp for rettigheter.

 • Stoltenberg 75 2 687X1030

  Portrett av Thorvald Stoltenberg

  Portrett er kanskje noko av det eg liker aller best. Møte nye folk, bli kjent med dei i hurtig-tempo og prøve å fange eit glimt av personligheten deira. Denne gongen vart eg spurt om å ta bilete av Thorvald Stoltenberg for magasinet Pensjonisten (oppdragsgiver: Redink)

 • Blomst2

  Lag din egen origamiblomst

  En aldri så liten DIY (Do-It-Yourself)-film til Ski Storsenter.

  Kunde: Egge Reklame. Stylist: Hege Barnholt

 • Screen Shot 2016 10 27 At 10 19 03

  Står verden overfor en ulikhetskrise?

  Verden står overfor en ulikhetskrise mener økonomiprofessor og leder for ESOP, Kalle Moene. Film laget for Det samfunnsvitenskapelige fakultet - Universitetet i Oslo, til sosiale medier.

 • Manefestivalen 001

  OBOS på Månen

  Helaftens med Stein Torleif Bjella, Henning Kvitnes & Claudia Scott og Odd Nordstoga i Fredrikstad – kan ein ynskje seg meir?

  Kunde: OBOS