• Ai generert

  Ai-generert bilde

  Som den nysgjerrige fotografen eg er, var eg nødt til å teste Ai-genererte bilder. Enn så lenge så lar eg meg fascinere og underholde stort av muligheten til å skape visuelle vakre skaprninger ut av et par skarve setninger.

 • NM23 visuello 3934

  Norges Volleyballforbund - omdømmeprosjekt

  Dette året samarbeider jeg med Norges Volleyballforbund med å utvikle og filme historier som styrker deres omdømme. Målet er å løfte frem det positive miljøet som inkluderer et mangfold. Dette skal resultere i 4-5 filmer med litt ulik vinkling.

 • Vikenbib 38 web

  Bilder til Viken fylkesbibliotek

  Bilder til Viken fylkesbibliotek som viser at du kan ta hjemmekontoret ditt på biblioteket. Kampanje som skal vises i bybildet, blant annet på buss.

 • DNB arsrapport 158 web

  Årsrapport portrett til DNB

  Portretter til årsrapport til DNB. Kunden ønsket store bilder til dobbeltoppslag med portrettet plassert til en av sidene. Kunde: Hyper.

 • 7

  Filmserie til Bama Storkjøkken

  Denne våren har eg reist rundt på fleire gårdsbruk for å filme norske premium råvarer, alt fra gule og runde agurker til lilla asparges og svart kål. Dette materiellet er til bruk for Bama storkjøkken sine kanaler. Oppdraget er i regi av Hyper.

 • 1920px Diamantvolleyball 1 30 min

  Film til Norges Volleyballforbund

  Norges Volleyballforbund har lyst til å få mer oppmerksomhet rundt det som blir gjort for paraidretten, blant annet har de utviklet et veldig fint konsept som heter diamantvolleyball. Dette er en film om Summaya som har CP og som spiller diamantvolleyball i Stovner idrettsklubb.

 • Showreel 2022

  Showreel 2022

  Her er ulike filmklipp samla opp gjennom åra, heilt i frå den spede starten med lilleputtkameraet Sony fs5 til storebror Canon c500 mkII. Ein ting eg merker meg er at eg må filme meir i slow motion. Håper på fleire prosjekt i 2022 som opnar opp for det!

 • 2021 visuello

  2021 - foto

  2021 vart nok eit år fylt med portrett, kampanjebilder og situasjonsbilder for mine faste kunder som Aschehoug, Hyperredink, FeteTyper, Husfliden, Tripletex, UiO og Habitus.

 • Frend 202

  Frend

  Folka i Frend kjenner jeg fra tiden hos 657 Oslo. Den gangen var de eplekjekke gutter som drev eplehjelp. De er fortsatt kjekke, men denne gangen ønsket de seg bilder som oste varme og autentisitet.

 • Tripletex 98

  Tripletex - Fotoshoot av ledergruppen

  Ukentlig besøker jeg ulike bedrifter for å fotografere menneskene som jobber der og miljøet de jobber i. Dette er fra en fotoshoot hos Tripletex rett før sommerferien.

 • Taffelpikene 592

  Taffelpikene - ADA

  I 2020 startet trioen Taffelpikene et nytt prosjekt hvor de i løpet av de neste tre årene bestiller og fremfører syv nye verk av spennende unge komponister. Prosjektet er oppkalt etter foregangskvinnen Ada Lovelace og kommer til å resultere i masse kul musikk.

  Visuello er med på laget som visuell bidragsyter, fotograf og dokumentarfilmskaper. • 2 Go Bananas 0

  Shake Breaks med Markus Bailey

  Dette er sju filmer laget for Ashcheoug Undervisning med Markus Bailey. Visuello stod for organisering, musikkvalg, filming og klipp.

 • Oppsett1

  Streaming og live-sending fra Nydalen

  Fra og med 2021 vil jeg kunne tilby streaming til mine kunder. Studioet ligger i Nydalen og er perfekt for presentasjon, webinar, digital konferanse etc for 1-3 deltakere.

 • 5 Kroppsavspenning lang

  Pusterom

  20 filmer til Aschehoug Undervisning: Livet både hjemme og i klasserommet kan være intenst, så iblant kan man trenge et lite pusterom. Da kan det være fint å roe ned og koble ut. Målet med Pusterom er å bidra til den enkeltes mentale helse, til klimaet og samspillet i klassen og at elevene får øvd opp oppmerksomheten og konsentrasjonen sin.

 • Org Oslove BARN Omslag JUNI2

  Barnas Oslove

  Dette er første gang jeg har samarbeidet med et forlag og fotografert bilder til bok! Barnas Oslove er utgitt av Kagge Forlag og er en bok til inspirasjon for hva man kan finne på med barn i Oslo, skrevet av Hanna Norberg.

 • Digitalt-lynkurs-0

  Digitale lynkurs

  Lynkursene gir en presentasjon av Aschehoug sine læremidler og digitale læringsunivers. Visuello produserte over 20 filmer til nettsider og sosiale medier våren 2020. Filmene er laget til lærere og innkjøpere av læremidlene i barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Kall det en filmatisert powerpoint-presentasjon.

 • Screenshot-2020-07-26-at-14.12.51

  Læreren min

  Vi har alle en lærer som har gjort litt ekstra inntrykk på oss. Her får du høre minner fra noen i Aschehoug Forlag!

  Sommerkampanje med 6 filmer til sosiale medier og nettside. Filmet med Canon c500 mkII.

 • Eva-Katrine-73

  Eva-Katrine

  Bilder til en podcast som skal handle om trening og foretning i regi av Eva-Katrine Thomsen.

 • 0.-Stages-activites

  Stages - 11 filmer til Aschehoug Undervisning

  Stages er et engelsk læreverk av Aschehoug Undervisning for ungdomsskolen. Aschehoug ønsket å få filmet ulike klasseromsaktiviter som de kunne bruke til inspirasjon for lærere. Dette for å få undervisningen mer engasjerende, aktiviserende og motiverende, i tråd med fagfornyelsen.

 • Tittelplakat

  Kundecase film

  Norautron kundecase film, filmet med Canon Eos c500 mark II.

 • Vestre-Viken-686

  Vestre Viken

  Vestre Viken er et sykehus i Drammen. De er et stort foretak med 9 500 ansatte, med alt i fra leger renholdere kontorarbeidere og sjåfører. De hadde derfor behov for en del ulike bilder som representerer alle stillingskategoriene i forbindelse med rekrutteringsarbeid.

 • Norxe-sidebyside

  Film: Next level

  Etter å ha kjøpt det grisebra filmkameraet Canon EOS c500 mark II var eg nødt til å lære meg meir om color grading og LUT for å utnytte potensialet til filmkameraet.

 • Tripletex-160

  Bilder til Tripletex

  Eg hadde ein fin formiddag ute hos Tripletex. Tripletex er forøvrig et heilt nydelig regnskapsprogram som eg kan anbefale på det varmaste. Eg har 110% meir oversikt etter eg begynte å bruke det systemet. Tommel opp for smarte løsninger!

 • NTN-helse-908

  Bilder til NTNU Gjøvik

  Det er alltid hyggelig å komme tilbake til min gamle studieplass. Og enda gøyere å se at det jeg kan levere av bilder og film blir bedre og bedre for hvert år. Da er vi på riktig vei!

 • IMG_4568

  Nytt filmkamera!

  Eg har lenge leita etter eit nytt filmkamera som er klar til å ta over for Sony fs5. Sonykameraet har fungert fint i mange år, men 4k 10 bit 4:2:2 er nesten eit must i 2020. Valget sto mellom å filme raw via ein opptaker eller å kjøpe nytt kamera. Eg gjekk for det siste.