Barnas Oslove

Dette er første gang jeg har samarbeidet med et forlag og fotografert bilder til bok! Barnas Oslove er utgitt av Kagge Forlag og er en bok til inspirasjon for hva man kan finne på med barn i Oslo, skrevet av Hanna Norberg.

Org Oslove BARN Omslag JUNI2

«Hva kan vi finne på med barn i Oslo?» er en av de tingene vi nordmenn googler oftest. Oslos nyttigste bok gir deg svaret.

Dette er boka for alle småbarnsfamilier som lurer på hva de skal finne på i helgen, i ferien eller en helt vanlig hverdag.

Oslo bugner av tilbud til barn og unge, og nå er alt det morsomme og spennende hovedstaden har å by på samlet i en oversiktlig bok med massevis av inspirerende bilder. Få tips til inne- og uteaktiviteter til enhver anledning, vær og pris.

Tekst Hanna Norberg:

Barn ass. De vil alltid gjøre noe. De vil aldri sove til tolv, spise en sen frokost, lese en god bok. Bare slappe av litt en dag. Nei, barn vil aldri bare slappe av. De vil høyt, de vil lavt. De vil le og rope. De vil løpe. hoppe, hinke. Bråke, rote, mase. Danse, tulle, synge.

Men noe av det beste med barn er at de alltid er med på det som er gøy. Og i Oslo er er det så mye gøy å gjøre at det er nok til en hel barndom.

I denne boka er de aller GØYESTE tingene samlet. Det er ganske mange ting. Sikkert over hundre. Kanskje tusen millioner ting. Forsyn dere grådig av den godteposen hovedstaden er. Det trenger ikke å være lørdag engang.