Om

Kremoppdrag for meg er å møte nye mennesker og fange øyeblikk.

Derfor trives jeg ekstremt godt i sjangeren portrettfotografi. Film kom rekende på ei fjøl etter å ha jobbet med foto i mange år. Nå kombinerer jeg dager med rene foto-opptak og dager med rene filmproduksjoner. Jeg gjør mest redaksjonelt innhold i samarbeid med kunder, f.eks. portrett, intervjuer og samtaler, men også mer manusbaserte produksjoner, med et mer spisset innhold.

Når jeg ikke er å finne bak et kamera, så tar jeg frem gamle kunster med designpennen, for jeg har faktisk en master i design i visuell kommunikasjon, fra Kunsthøgskolen i Oslo. Og da er det logo og visuell identitet jeg trives aller best med. En skikkelig potet altså. Men jeg vil si en spisset potet. Med femten år modningstid, og i snitt tre opptaksdager i uka, året rundt.

Jeg jobber mesteparten av tiden for faste kunder som Aschehoug, HyperRedink, Digital Norway, Kitchen Reklame, Fete Typer + Savant, Spoon Agency, Bolt Communication, Kikkut, UiO og NTNU.

Men altså, når sola skinner og temperaturstokken viser over femten grader så finner du meg på Sandvolleyballanlegget Voldsløkka.

1414992_10154678706680383_8184572794330312770_o