Om

Kremoppdraget er å møte nye folk og fange øyeblikk.

Derfor trives jeg godt i portrettsjangeren. Etter å ha jobbet med stillbilder ti år, vokste lysten etter nye utfordringer. Den lysten dro meg inn i filmens verden og det har jeg ikke angret et sekund på. Etter å ha produsert filmer for en rekke ulike aktører, anser jeg meg selv nå som minst like sterk i filmsegmentet som i foto. Hos meg får du høy kvalitet i bilde og lyd. Jeg gjør mest redaksjonelt innhold i samarbeid med mine kunder.

Når jeg ikke er å finne bak et kamera, så tar jeg frem gamle kunster med designpennen. Jeg har faktisk en master i design i visuell kommunikasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo. Og da er det logo og visuell identitet jeg trives aller best med. En skikkelig potet altså. Men jeg vil si en spisset potet. Med femten år modningstid, og i snitt to-tre opptaksdager i uka, året rundt.

Kunder: Aschehoug, HyperRedink, OBOS, Tripletex, Digital Norway, Fete Typer + Savant, Oslo kommune, Kikkut, UiO og NTNU.

Men altså, når sola skinner og temperaturstokken kryper over femten grader, så finner du meg på sandvolleyballanlegget Voldsløkka.

Oda double