Om

Kremoppdraget er å møte nye mennesker og fange øyeblikk.

Derfor trives jeg ekstremt godt i sjangeren portrettfotografi. Film kom rekende på en fjøl etter å ha jobbet med foto i mange år. Jeg gjør mest redaksjonelt innhold i samarbeid med kunder, som intervjubasert film og foredrag, men også mer manusbaserte produksjoner med et mer spisset innhold. Hos meg får du høy kvalitet tilpasset ulike flater.

Når jeg ikke er å finne bak et kamera, så tar jeg frem gamle kunster med designpennen. For jeg har faktisk en master i design i visuell kommunikasjon, fra Kunsthøgskolen i Oslo. Og da er det logo og visuell identitet jeg trives aller best med. En skikkelig potet altså. Men jeg vil si en spisset potet. Med femten år modningstid, og i snitt to-tre opptaksdager i uka, året rundt.

Jeg jobber mesteparten av tiden for faste kunder som Aschehoug, HyperRedink, Digital Norway, Fete Typer + Savant, Appfabrikken, Oslo kommune, Kikkut, UiO og NTNU.

Men altså, når sola skinner og temperaturstokken kryper over femten grader så er jeg å finne på sandvolleyballanlegget Voldsløkka.

Logostrip-2
Oda double