• Aschehoug

  Aschehoug Undervisning

  Designeren i meg fryder seg over oppdrag som dette: design av illustrasjoner til et oppgavehefte til skoleslutt for Aschehoug Undervisning.

 • Stampestuen

  CD cover til Stampestuen

  Stampestuen er et viseband med røtter i folkemusikk og jazz. De tok kontakt med meg for å lage materiell tilknyttet debutplaten «Brev fra Amerika» som tar for seg emigrant-viser og annen musikk som knyttes til den norske utvandringen til Amerika.

 • 1

  Festivalprofil Human Rights Human Wrongs

  Dette er andre året eg har ansvaret for festivalprofilen til filmfestivalen Human Rights Human Wrongs. Dette året starta designprosessen med ein kamasutra-plakat med menneskeskikkelser i positiv/negativ positur som har utvikla seg til ulike former med hint av årets tematikk; båtflyktningar, menneskerettigheter, klima og menneske sin kamp for rettigheter.

 • Chillout 68

  Logo og profil til Chillout Travel Centre

  Mitt designerhjerte gleder seg over oppdrag som dette! Chillout Travel Centre er en reisebutikk, bokhandel og kafé under samme tak. Jeg ble hanket inn for å redesigne logo og profilen deres i forbindelse med åpning av ny butikk i Bogstadveien. Takker for tilliten og oppdraget!

 • Hrhw Poster

  Profilprogram til filmfestivalen Human Rights Human Wrongs

  Human Rights Human Wrongs er en filmfestival som setter fokus på menneskerettigheter og menneskers kamp for et verdig liv. Gjennom seks dager i februar byr de på norske og utenlandske dagsaktuelle dokumentarfilmer i kombinasjon med debatter, konserter, seminarer, workshops og performances i Oslo.

 • Nordby Maskin 427

  Profilpakke til Nordby Maskin

  Nordby Maskin AS er en familiebedrift lokalisert i Nannestad, nær Oslo Lufthavn. Gjennom 25 år i anleggsbransjen har de sørget for førsteklasses arbeid og oversiktlige avtaler til proffmarkedet i Oslo og Akershus. I dag har de mer enn 100 ansatte og en moderne maskinpark.

 • Crm 3

  Logo og visittkort til CRM as

  For CRM var det viktig å få fram at det er menneske og relasjoner som er i fokus, ikkje nødvendigvis det tekniske aspektet, som så mange andre i bransjen vektlegger. På bakgrunn av det vart det utforma eit logoikon der det er abstrahert to personer som helser på kvarandre, eller gjer ein avtale, forma som bokstaven M.

 • 657 01

  657 Agenda

  Du veit du er litt over snittet opptatt av papir og design når du er nødt til å lage din egen kalender fordi du ikkje er fornøyd med dei du finn i butikken. Målet med denne kalenderen var å lage den så minimalistisk så mulig, slik at det er god plass til egne notater.