• CD cover til Stampestuen

  Stampestuen er et viseband med røtter i folkemusikk og jazz. De tok kontakt med meg for å lage materiell tilknyttet debutplaten «Brev fra Amerika» som tar for seg emigrant-viser og annen musikk som knyttes til den norske utvandringen til Amerika.

  Les artikkel

 • Festivalprofil Human Rights Human Wrongs

  Dette er andre året eg har ansvaret for festivalprofilen til filmfestivalen Human Rights Human Wrongs. Dette året starta designprosessen med ein kamasutra-plakat med menneskeskikkelser i positiv/negativ positur som har utvikla seg til ulike former med hint av årets tematikk; båtflyktningar, menneskerettigheter, klima og menneske sin kamp for rettigheter.

  Les artikkel

 • Design av ny nettside til Kubik interiørarkitekter

  Kubik interiør tok kontakt med meg for å friske opp nettsida si. Jobben min var å lage gode sidemaler som viser fram arbeidene til interiørarkitektene på beste måte. Min umiddelbare tanke var store bilder og gode tekster som viser prosjektene til Kubik.

  Les artikkel

 • Logo til BookNanook

 • Design av takkekort

  Takkekort til kortdugnad.no

  Les artikkel

 • Logo og profil til Chillout Travel Centre

  Mitt designerhjerte gleder seg over oppdrag som dette! Chillout Travel Centre er en reisebutikk, bokhandel og kafé under samme tak. Jeg ble hanket inn for å redesigne logo og profilen deres i forbindelse med åpning av ny butikk i Bogstadveien. Takker for tilliten og oppdraget!

  Les artikkel

 • Human Rights Human Wrongs er en filmfestival som setter fokus på menneskerettigheter og menneskers kamp for et verdig liv. Gjennom seks dager i februar byr de på norske og utenlandske dagsaktuelle dokumentarfilmer i kombinasjon med debatter, konserter, seminarer, workshops og performances i Oslo.

  Les artikkel

 • Profilpakke til Nordby Maskin

  Nordby Maskin AS er en familiebedrift lokalisert i Nannestad, nær Oslo Lufthavn. Gjennom 25 år i anleggsbransjen har de sørget for førsteklasses arbeid og oversiktlige avtaler til proffmarkedet i Oslo og Akershus. I dag har de mer enn 100 ansatte og en moderne maskinpark.

  Les artikkel

 • Plakat til Fauna

  Dette er ein plakat til vokalgruppa Fauna som skal gi ut en CD, samt dra på turne.

  Les artikkel

 • Logo og visittkort til CRM as

  For CRM var det viktig å få fram at det er menneske og relasjoner som er i fokus, ikkje nødvendigvis det tekniske aspektet, som så mange andre i bransjen vektlegger.

  Les artikkel

 • 657 Agenda

  Du veit du er litt over snittet opptatt av papir og design når du er nødt til å lage din egen kalender fordi du ikkje er fornøyd med dei du finn i butikken.

  Les artikkel

 • Studiekatalog til Høgskolen i Gjøvik 2015

  I fjor haust/vinter hadde eg ansvaret for studiekatalogen til Gjøvik, ein katalog på nesten 100 sider! Oppgåva var å behalde den særeigne profilen, med blått cover, streker og dynamisk layout på oppslagsidene. Samstundes som eg stod fritt til å friske opp litt på det generelle uttrykket. Coveret er stansa, trykkemetode der ein lagar hol i arket, ein artig trykkteknisk sak.

  Les artikkel