• NM23 visuello 3934

    Norges Volleyballforbund - omdømmeprosjekt

    Dette året samarbeider jeg med Norges Volleyballforbund med å utvikle og filme historier som styrker deres omdømme. Målet er å løfte frem det positive miljøet som inkluderer et mangfold. Dette skal resultere i 4-5 filmer med litt ulik vinkling.

  • 7

    Filmserie til Bama Storkjøkken

    Denne våren har eg reist rundt på fleire gårdsbruk for å filme norske premium råvarer, alt fra gule og runde agurker til lilla asparges og svart kål. Dette materiellet er til bruk for Bama storkjøkken sine kanaler. Oppdraget er i regi av Hyper.

  • 1920px Diamantvolleyball 1 30 min

    Film til Norges Volleyballforbund

    Norges Volleyballforbund har lyst til å få mer oppmerksomhet rundt det som blir gjort for paraidretten, blant annet har de utviklet et veldig fint konsept som heter diamantvolleyball. Dette er en film om Summaya som har CP og som spiller diamantvolleyball i Stovner idrettsklubb.

  • Showreel 2022

    Showreel 2022

    Her er ulike filmklipp samla opp gjennom åra, heilt i frå den spede starten med lilleputtkameraet Sony fs5 til storebror Canon c500 mkII. Ein ting eg merker meg er at eg må filme meir i slow motion. Håper på fleire prosjekt i 2022 som opnar opp for det!

  • Taffelpikene 592

    Taffelpikene - ADA

    I 2020 startet trioen Taffelpikene et nytt prosjekt hvor de i løpet av de neste tre årene bestiller og fremfører syv nye verk av spennende unge komponister. Prosjektet er oppkalt etter foregangskvinnen Ada Lovelace og kommer til å resultere i masse kul musikk.

    Visuello er med på laget som visuell bidragsyter, fotograf og dokumentarfilmskaper.



  • 2 Go Bananas 0

    Shake Breaks med Markus Bailey

    Dette er sju filmer laget for Ashcheoug Undervisning med Markus Bailey. Visuello stod for organisering, musikkvalg, filming og klipp.

  • Oppsett1

    Streaming og live-sending fra Nydalen

    Fra og med 2021 vil jeg kunne tilby streaming til mine kunder. Studioet ligger i Nydalen og er perfekt for presentasjon, webinar, digital konferanse etc for 1-3 deltakere.

  • 5 Kroppsavspenning lang

    Pusterom

    20 filmer til Aschehoug Undervisning: Livet både hjemme og i klasserommet kan være intenst, så iblant kan man trenge et lite pusterom. Da kan det være fint å roe ned og koble ut. Målet med Pusterom er å bidra til den enkeltes mentale helse, til klimaet og samspillet i klassen og at elevene får øvd opp oppmerksomheten og konsentrasjonen sin.

  • Digitalt-lynkurs-0

    Digitale lynkurs

    Lynkursene gir en presentasjon av Aschehoug sine læremidler og digitale læringsunivers. Visuello produserte over 20 filmer til nettsider og sosiale medier våren 2020. Filmene er laget til lærere og innkjøpere av læremidlene i barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Kall det en filmatisert powerpoint-presentasjon.

  • Screenshot-2020-07-26-at-14.12.51

    Læreren min

    Vi har alle en lærer som har gjort litt ekstra inntrykk på oss. Her får du høre minner fra noen i Aschehoug Forlag!

    Sommerkampanje med 6 filmer til sosiale medier og nettside. Filmet med Canon c500 mkII.

  • 0.-Stages-activites

    Stages - 11 filmer til Aschehoug Undervisning

    Stages er et engelsk læreverk av Aschehoug Undervisning for ungdomsskolen. Aschehoug ønsket å få filmet ulike klasseromsaktiviter som de kunne bruke til inspirasjon for lærere. Dette for å få undervisningen mer engasjerende, aktiviserende og motiverende, i tråd med fagfornyelsen.

  • Tittelplakat

    Kundecase film

    Norautron kundecase film, filmet med Canon Eos c500 mark II.

  • Norxe-sidebyside

    Film: Next level

    Etter å ha kjøpt det grisebra filmkameraet Canon EOS c500 mark II var eg nødt til å lære meg meir om color grading og LUT for å utnytte potensialet til filmkameraet.

  • IMG_4568

    Nytt filmkamera!

    Eg har lenge leita etter eit nytt filmkamera som er klar til å ta over for Sony fs5. Sonykameraet har fungert fint i mange år, men 4k 10 bit 4:2:2 er nesten eit must i 2020. Valget sto mellom å filme raw via ein opptaker eller å kjøpe nytt kamera. Eg gjekk for det siste.

  • Screen-Shot-2019-11-27-at-12.14.10

    Aschehoug Undervisning

    Jeg har tett samarbeid med Aschehoug Undervisning der jeg hjelper de med smått og stort av foto, film og design. Dette er en film som vises på storskjerm på en messestand.


  • God-i-norsk-elev

    God i norsk

    En liten film til Aschehoug Undervisning som gir ut boka God i norsk.

  • Martin

    Martin Johnsrud Sundby

    Mine venner i Vtella gjør det enklere for sponsing av bedrifter og lag, slik at alle barn og unge kan være med. Dette er noe vi heier på!

  • Statkraft

    Statkraft Explained

    En serie av filmer til Statkraft der ekspertene forklarer ulike utfordringer og begreper.

  • Hassan-2

    Ambassadøren

    Film til Aschehoug Undervisning: Hasan Kassas skjønte raskt at han måtte lære seg norsk for å bli integrert. Etter fem år er han ambassadør for læremiddelet God i norskog aktuell i dokumentaren «Et liv blir til» på NRK.

  • Aschehoug-barneskole-92

    Aschehoug Undervisning bilder

    For tiden gjør jeg mye for Aschehoug Undervisning, både film, foto og design. Så her får jeg boltre meg i mange spennende oppgaver. Gøy å jobbe med innhold til bruk for undervisning!

  • Snowvolley-23

    NM i snøvolleyball

    Kanskje ein idrett for spesielt interesserte? Eg var i allefall med, både foran og bak kamera og drog i land ein sølvmedalje, hurra!

  • Cecilie-Lieng-84

    Årets barneveileder

    I 2018 var det Cecilie Lieng fra Søre Ål på Lillehammer som ble kåret til Årets barneveileder.

  • Aschehoug

    Hei alle norsklærere!

    Her er en personlig hilsen til alle dere fra musiker og poet Trygve Skaug, og forfatter Johan B. Mjønes. Filmet for Aschehoug Undervisning.

  • Skjermbilde 2018 11 24 Kl  15 25 38

    Samisk som hjertespråk

    Visste du at det bor flere samer i Tromsø enn i Karasjok? For mange er det da ekstra viktig å ta vare på kulturen sin. Bli med til Guovssahas barnehage i Tromsø – her er de opptatt av å ta vare på det samiske språket. Morsmålet er hjertespråket vårt, sier de.

  • Tannhelsesenteret

    Film til Tannhelsesenteret Lørenskog

    Tannhelsesenteret Lørenskog ønsket å oppdatere filmen de hadde på storskjerm i venterommet, med fokus på å filme de ansatte, vise lokalene, utstyret og profesjonaliteten.

  • Beach

    NT Master I

    Endeleg fekk eg filma litt av min yndlingsaktivitet. Sidan eg sjølv ikkje kunne vera med på turneringa denne helga, stilte eg opp på siste turneringsdag med kameraet i handa!