• Chillout 68

  Logo og profil til Chillout Travel Centre

  Mitt designerhjerte gleder seg over oppdrag som dette! Chillout Travel Centre er en reisebutikk, bokhandel og kafé under samme tak. Jeg ble hanket inn for å redesigne logo og profilen deres i forbindelse med åpning av ny butikk i Bogstadveien. Takker for tilliten og oppdraget!

 • Hrhw Poster

  Profilprogram til filmfestivalen Human Rights Human Wrongs

  Human Rights Human Wrongs er en filmfestival som setter fokus på menneskerettigheter og menneskers kamp for et verdig liv. Gjennom seks dager i februar byr de på norske og utenlandske dagsaktuelle dokumentarfilmer i kombinasjon med debatter, konserter, seminarer, workshops og performances i Oslo.

 • Nordby Maskin 427

  Profilpakke til Nordby Maskin

  Nordby Maskin AS er en familiebedrift lokalisert i Nannestad, nær Oslo Lufthavn. Gjennom 25 år i anleggsbransjen har de sørget for førsteklasses arbeid og oversiktlige avtaler til proffmarkedet i Oslo og Akershus. I dag har de mer enn 100 ansatte og en moderne maskinpark.

 • Crm 3

  Logo og visittkort til CRM as

  For CRM var det viktig å få fram at det er menneske og relasjoner som er i fokus, ikkje nødvendigvis det tekniske aspektet, som så mange andre i bransjen vektlegger. På bakgrunn av det vart det utforma eit logoikon der det er abstrahert to personer som helser på kvarandre, eller gjer ein avtale, forma som bokstaven M.