Appfabrikken

Oppdragsgiver

Appfabrikken

Kunde

Oslo kommune, Peab, Schütz etc.

Leveranse

Design

Appfabrikken-swirl-blue

Appfabrikken hadde behov for oppdatering av den visuelle identiteten. De ønsket å fremstå som profesjonelle, enkle og attraktive. Profesjonelle i betydning av at de er til å stole på når det kommer til pris og levering. Enkle i betydning av at de skal ikke gjøre det komplisert for kunden. Attraktive i betydning av at de ønsker å knytte til seg nye og flinke ansatte.

Appfabrikken-2

Digital akvarell


Appfabrikken hadde behov for fargebakgrunner som kunne brukes i diverse markedsføringsmateriell. Vi laget en collage som kunne brukes på ulike flater. Fargesterke, dynamiske og flytende former, hovedillustrasjon laget av hk3ToN.

Modernisert og simplifisert logo

Utgangspunktet til appfabrikken var at de ønsket å lage en logo av a-en, første bokstaven i appfabrikken. Gjerne et litt bold, monumentalt uttrykk, som både kan stå alene som et ikon og sammen med firmanavnet.

Appfabrikken-logo-dark
Appfabrikken-swirl-dark-blue-copy

Geometriske former


Logoikonet er bygd opp av geometriske former, to sirkler og en rektangulær stamme som krysser og beskjærer hverandre.

Appfabrikken-logo-rutenett
Profil
Profil-2

Farger

Med fokus på det blå/grønne-fargespekteret, som reflektere det teknologiske.

Farger

Typografi

Typografi

Nettside

Web-copy

Appfabrikken hadde behov for oppdatering av logo, hjemmeside, samt markedsmateriell som visittkort, t-skjorte og andre effekter.

Astronomy-constellation-cosmos-dark-574115-pexels

App-design

I tillegg til å lage visuell identitet til Appfabrikken, er jeg også fast designer til appene som de utvikler. Under er ett knippe apper som jeg har levert design på.